“Krijg grip op je situatie” : ontspannen, verwerken en inzetten van zelfhelende 
  krachten bij ziekte.

*Voucher sessies: 
Na verschillende prachtige ervaringen met de Verbeeldings Toolkit aanwezig te zijn geweest op de “Samenloop voor de Hoop” in Drenthe is het nu mogelijk twee kennismakingssessies met de Verbeeldings Toolkit te komen ervaren, hier in Amsterdam in mijn praktijk.
Ter gelegenheid van de 3e uitgave van de Toolkit zijn Discount Vouchers beschikbaar voor 2 sessies van 1 uur, voor de gereduceerde prijs van € 35,- per sessie.

U werkt aan een eigen, actueel thema:
- Heeft u bv. een slechtnieuwsgesprek gehad?
- Wilt u hulp bij het maken van keuzen in deze onzekere tijd?
- Of spelen er andere lastige thema’s?

Ik help u graag op pad om “Grip op je situatie te ervaren”.
Naar huis neemt u een krachtig symbool mee dat als een anker werkt en u helpt bij ‘uw ontdekking’ of besluit te blijven.

*Studie-groep:
Een traject van 5 ochtenden voor een kleine groep in Amsterdam e.o. is in voorbereiding.
Samen met een collega begeleid ik op zorgvuldige wijze de belangrijkste onderdelen van het Simonton programma. Het is de bedoeling met “huiswerkopdrachten” ook thuis hiermee aan de slag te gaan.

Een fantastische kans voor u om zelfs al vooraf, tijdens en na alle behandelingen bij kanker uzelf zo te kunnen ondersteunen. Het is niet de bedoeling een ‘lotgenotengroep’ te zijn, maar een werkgroep waarbij we elkaar als klankbord  benutten om helderheid te krijgen over uw unieke proces, de behoeftes die u heeft en over de beslissingen die u wilt nemen.
De prijs (met partner gereduceerd ..) van deze groepen zal rond de € 450,- liggen.

Kijk verder voor het Internationale Simonton programma op: www.simontoncenter.com

*Nieuw is de begeleiding door Tonny van uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy).
ACT leert je een zachtaardige houding aan te nemen t.o.v. alles wat je denkt, voelt, ervaart terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen te verwezenlijken. (geregistreerd coach bij BiVT)
En: EFT, een prachtige Zelfhelp methode om op een meest succesvolle en effectieve wijze  je persoonlijk welzijn te bevorderen.

*SpringForestQigong:
Speciaal in deze ‘moeilijke tijd’ geeft Qigong Master Chunyi Lin professionele ondersteuning.
“SpringForestQigong is op facebook gratis te volgen.”