“Krijg grip op je situatie” : ontspannen, verwerken en inzetten van
zelfhelende
  krachten bij ziekte.

*Voucher sessies:
Na de prachtige ervaring met de Verbeeldings Toolkit aanwezig te zijn geweest op de “Samenloop voor de Hoop” in Dwingeloo en Meppel, en tijdens de manifestaties “Sfeervol Diever” is het nu mogelijk twee kennismakingssessies met de Verbeeldings Toolkit te komen ervaren. Ter gelegenheid van de 3e uitgave van de Toolkit zijn Discount Vouchers beschikbaar voor 2 sessies van 1 uur, voor de gereduceerde prijs van € 35,- per sessie.

U werkt aan een eigen, actueel thema:

  • Heeft u bv. een slechtnieuwsgesprek gehad?
  • Wilt u hulp bij het maken van keuzen in deze onzekere tijd?
  • Of spelen er andere lastige thema’s?

Ik help u graag op pad met mijn “Krijg grip op je situatie”. Naar huis neemt u een krachtig symbool mee dat als een anker werkt en u helpt bij ‘uw ontdekking’ of besluit te blijven.

*Studie-groep:
Verder is een traject van 5 ochtenden, voor een kleine groep, in Drenthe en Amsterdam e.o. in voorbereiding.
Samen met een collega begeleid ik op zorgvuldige wijze de belangrijkste onderdelen van het Simonton programma. Het is de bedoeling met “huiswerkopdrachten” ook thuis hiermee aan de slag te gaan.
Een fantastische kans voor u om zelfs al vooraf, en tijdens en na alle behandelingen bij kanker uzelf zo te kunnen ondersteunen. Het is niet de bedoeling een ‘lotgenotengroep’ te zijn, maar een werkgroep waarbij we elkaar als klankbord  benutten om helderheid te krijgen over uw unieke proces, de behoeftes die u heeft en over de beslissingen die u wilt nemen. De prijs (met partner gereduceerd) van deze groepen zal rond de € 450,- liggen.

Kijk verder op www.simonton.eu voor internationale Seminar weken.


Samenloop voor de Hoop
Tijdens de Samenloop voor de Hoop, op 1 & 2 september 2018 in het park te Meppel, zal een therapeuten team van het netwerk Bewust Meppel/Steenwijk complementaire behandelwijzen en workshops aanbieden. Ikzelf, Tonny, zal o.a. iets vertellen over Simonton-therapie en actief met qigong oefeningen aan het werk gaan. Een ervaring die u zeker wilt meemaken en de VerbeeldingsToolkit staat klaar voor een korte Flits-sessie.

En, sinds enige tijd is het ook mogelijk op de dinsdag en woensdag in en rond Amsterdam begeleiding van mij te krijgen. Dit kan zowel aan huis, in het ziekenhuis of in een nog bekend te maken praktijkruimte zijn. Ik ben bereikbaar op mijn mobiel (06-27898405). Als u een bericht inspreekt wordt u altijd teruggebeld.

Mijn therapieën worden zowel in het Nederlands als Engels begeleid.