“Krijg grip op je situatie” : ontspannen, verwerken en inzetten van zelfhelende
  krachten bij ziekte.

*Voucher sessies:
Na de prachtige ervaring met de Verbeeldings Toolkit aanwezig te zijn geweest op de “Samenloop voor de Hoop” in Dwingeloo en Meppel is het nu ook mogelijk twee kennismakingssessies met de Verbeeldings Toolkit in mijn praktijk te komen ervaren. Ter gelegenheid van de 3e uitgave van de Toolkit zijn Discount Vouchers beschikbaar voor 2 sessies van 1 uur, voor de gereduceerde prijs van € 35,- per sessie.


*Studie-groep:

Verder is een traject van 5 ochtenden, voor een kleine groep, in Drenthe en Amsterdam e.o. in voorbereiding. Samen met een collega begeleid ik op zorgvuldige wijze de belangrijkste onderdelen van het Simonton programma. Het is de bedoeling met “huiswerkopdrachten” ook thuis hiermee aan de slag te gaan.
Een fantastische kans voor u om zelfs al vooraf, en tijdens en na alle behandelingen bij kanker uzelf zo te kunnen ondersteunen. Het is niet de bedoeling een ‘lotgenotengroep’ te zijn, maar een werkgroep waarbij we elkaar als klankbord  benutten om helderheid te krijgen over uw unieke proces, de behoeftes die u heeft en over de beslissingen die u wilt nemen. De prijs (met partner gereduceerd) van deze groepen zal rond de € 450,- liggen.

Kijk verder op www.simonton.eu voor internationale Seminar weken zoals als nu in Drenthe van 3 t/m 8 nov. in Diever

 

*Nieuw is de begeleiding door Tonny van uit ACT (Acceptance and Commitment Therapy).

ACT leert je een zachtaardige houding aan te nemen t.o.v. alles wat je denkt, voelt, ervaart terwijl je tegelijkertijd op weg gaat om je doelen te verwezenlijken. (geregistreerd coach bij BiVT)
En: EFT, een prachtige Zelfhelp methode om op een meest succesvolle en effectieve wijze  je persoonlijk welzijn te bevorderen.