foto bij Zingen voor je Leven HoogeveenZin om te zingen, kom dan zingen bij ons koor Zingen voor je Leven Hoogeveen "De Helende Toon". Zingen voor je Leven Hoogeveen bestaat sinds november 2014 en is onderdeel van het landelijke korennetwerk van Stichting Kanker in Beeld. In deze koren wordt gezongen door mensen die met kanker te maken hebben (gehad) en hun naasten. Samen zingen kan mensen helpen om weer in hun kracht te komen (hoogleraar neuropsygologie o.a. aan de VU Erik Scherder "Singing in the brain"). Zingen met lotgenoten geeft positieve energie, zelfvertrouwen en een sterk gevoel van saamhorig­heid. Kom gerust eerst vrijblijvend kijken, luisteren of meedoen met een repetitie van Zingen voor je Leven Hoogeveen. Zangervaring is niet nodig. Plezier in samen zingen staat voorop!
Het koor staat onder de bezielende leiding van Ronald Visser.

Praktisch
Het koor komt twee keer per maand op donderdagochtend (09.30- 12.00, inloop vanaf 9.15 uur) bij elkaar in het kleine kerkje in Echten, vlakbij Hoogeveen. Bijdrage € 18,00 per maand, en in ieder geval een keertje gratis kennismaken en meezingen.

Inmiddels heb ik mij sinds mijn verhuizing naar Amsterdam bij het koor Zingen voor je leven Amsterdam aangemeld.

Voor informatie
o.a via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 020-7709685 / 06-27898405

voor meer koren
www.kankerinbeeld.nl

  

Foto 1 Zingen voor je leven

Foto 2 Zingen voor je leven